Kyuuto’s awesome people

Over the years a lot of people helped me in different ways. That’s why I think it is time to mention all these awesome people. They all supported me by contributing to my website and by helping me on my weaker points. And they also encourage me to do this and not to give up. Here I want to present all this awesome people.


Over de jaren heen hebben een aantal mensen mij geholpen op verschillende manieren. Daarom vind ik dat het tijd is om deze geweldige mensen eens te vernoemen. Ze hebben mij allemaal gesteund door bij te dragen aan mijn website en mij te helpen op mijn zwakkere punten, en misschien wel het belangrijkste, ze hebben mij aangemoedigd om dit te doen en niet op te geven. Hier wil ik al deze geweldige mensen eens voorstellen.

OZNB, my website supporter

OZNB is a Dutch foundation that wants to give new and upcoming IT-techies the possibility to work with the tools they usually don’t get to use in school. They want to give IT-techies, those who are are new in the field of IT, the experience so they are ready for the work floor. They also offer web hosting support for everyone all around the world (companies, organisations and individuals) who want to have their own website.

Kyuuto's awesome people
The logo of OZNB

kyuuto.be wouldn’t have existed if it wasn’t for this foundation. I met the two men behind this company, Mark Lijftogt and Martijn Klamer, a long time ago (in 2007!! XD) through World of Warcraft. We became very good friends even though we don’t live in the same country. When my hobby of crocheting became too big and my plans to go to Japan became real, they gave me this website and their technical support, as a present, to go for my dreams.


OZNB is een Nederlandse organisatie die nieuwe en opkomende IT-techies de kans wil geven om te werken met tools waarmee ze meestal niet kunnen werken tijdens hun opleiding. Ze willen deze nieuwe IT-techies, zij die nieuw zijn in de IT-sector, de kans geven deze ervaring op te doen zodat ze er klaar voor zijn op de werkvloer. OZNB biedt ook web hosting aan voor iedereen over de wereld (bedrijven, organisaties en individus) die een eigen website willen.

Kyuuto's awesome people
Mark Lijftogt, one of the founders of OZNB

kyuuto.be zou nooit bestaan hebben zonder de hulp van deze organisatie. Ik ontmoette de twee mannen achter het bedrijf, Mark Lijftogt en Martijn Klamer, dankzij World of Warcraft. We werden goede vrienden, ook al wonen we niet in hetzelfde land. Wanneer mijn hobby veel te groot werd en mijn plannen om naar Japan te gaan vorm begonnen te krijgen, hebben ze mij deze website en de technische ondersteuning cadeau gedaan, om voor mijn dromen te gaan.

Trichie!! A person of everything

Kyuuto's awesome people
Trichie

This is not her real name, but it is a nickname I gave this awesome person. She lives in the fabulous city of London and has a passion for computers –although this is not her real job. When I’m not able to make decisions, she always stands by my side to help me choose, even with the big distance between us. And sometimes she helps me with correcting my “strange” English texts.


Dit is niet haar echte naam, maar de bijnaam die ik heb gegeven aan deze geweldige persoon. Ze woont in het bruisende Engelse Londen en heeft een passie voor computers en computer games – ook al is dit niet haar echte job. Wanneer ik geen beslissing kan maken, staat ze me altijd bij om mij te helpen in mijn keuze, zelfs met een redelijk afstand tussen ons. Soms helpt ze me ook met het verbeteren van mijn “rare” Engelse teksten, zo geeft ze mijn blogs een Engels tintje.

Laura, my text editor

Kyuuto's awesome people
Yoooya, ‘Making plans and changing plans’

A friend I met the first time in Fukuoka in 2013. We are from the same country, but if it wasn’t for Japan we probably wouldn’t have met. Now we are good friends, with a shared interest in Japan and the language and she will also go back to Japan in 2015.

She also has an awesome blog, “Yooya in Belgium” (in a few months, Yooya in Japan ^^), a youtube channel, twitter and facebook page where you can find her. Because my writing skills are far from perfect, she tries to correct the most horrible mistakes I make in English and Dutch.


Kyuuto's awesome people
Making great pictures is also one of Laura’s hobbies

 Een vriendin die ik voor de eerste keer ontmoet heb in Fukuoka in 2013. We zijn van het zelfde land (Belgie), maar we zouden elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet hebben als we elkaar niet waren tegengekomen in Japan. Nu zijn we goede vrienden, en we delen een gezamenlijke interesse voor Japan en de taal. Laura zal net zoals ik terug naar Japan gaan in 2015

Laura heeft ook een geweldig blog, “Yooya in Belgium” (over een paar maanden “Yooya in Japan”), een youtube kanaal, twitter, en een facebook-pagina. Deze kan je allemaal hier vinden. Omdat mijn schrijfvaardigheden soms (lees: vaak XD) te wensen overlaten, is zij ook degene die deze teksten naleest en verbetert waar het nodig is. Ze doet de Nederlandse teksten maar ook vaak de Engelse.

Lore, my graphic designer

Kyuuto's awesome people
Usagi-san my little mascot

Maybe you have seen my cute logo of Usagi-san in Japan. Lore is the person that made it. She is one of my closest friend since I was 14 years old; I met her when I was attending digital art school. She also loves drawing and is -in my opinion- pretty good at it. She has a DeviantArt account and a website you can visit or if you are interested you can contact her for her nice work.


Misschien heb je mijn schattig logo van Usagi-san In Japan al eens gezien. Dit is de persoon die het ontworpen heeft. Lore is een van mijn beste vriendinnen sinds ik 14 jaar was; ik ontmoette haar toen ik digitale vorming volgde aan de tekenschool. Ze houdt ook van tekenen en is er -naar mijn mening- heel goed in. Ze heeft een deviantArt-account en een website waar een groot deel van haar tekeningen opstaan. Deze kan je bezoeken en als je geïnteresseerd bent kan je haar contacteren voor haar leuke werken.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

'Usagi in Japan' travel-culture blog